CENIK TENISA, PONUDBA

TENIŠKA IGRIŠČA

Teniška sezona se prične konec meseca marca in traja dokler je vreme ugodno, do začetka novembra.

Cenik najema igrišča za tenis:

 • posamezna ura …………… 8,00 eur

 • dijaki, študenti, upok.  …. 7,00 eur

 • osnovna šola  ……………… 6,00 eur

 

 •  kartica za 10 ur  tenisa … 65,00 eur

 • kartica za 10 ur tenisa, dijaki, študenti, upok.  …………….  60,00 eur

 

 • dopoldan  od  7.00 do 12.00 ure, najem igrišča za tenis…..6,00 eur

 • »JOKER« kartica za neomejeno igranje tenisa celo sezono 200,00 eur (vključuje igranje v teniški piramidi)

 • “JOKER DRUŽINSKA” kartica za neomejeno igranje članov ene družine 250,00 eur

         (vključuje igranje v teniški piramidi, igralci doplačajo  aplikacijo Pyra/igralca)

 

 • teniška piramida 2023, neomejeno igranje vseh dvobojev v sezoni… 120,00 eur.

 • Pokrovitelj teniške piramide je  Občina Velike Lašče.

 

 • odbojka na mivki brezplačno, pod reflektorji    7,00 eur

Vse kartice lahko kupite v več obrokih.  Kartice za tenis  so tudi zelo lepo darilo. 

 Opremo, loparje in žogice si lahko brezplačno izposodite ali kupite. Vedno vam je na voljo tudi košara žog za treniranje.

PIKNIKI, TEAM BUILDINGI, ROJSTNI DNEVI, OBLETNICE VALETE, PRAZNOVANJA VSEH VRST:

Za manjše ali večje skupine nudimo možnost zakupa  igrišč, za več ur ali preko celega dneva. V primeru večje skupine lahko najamete igrišča, gostinski vrt in lokal. Na vrtu je prostora za 60 – 70 ljudi, znotraj za 50. Piknik si lahko v celoti organizirate sami (pečete na žaru, organizirate ostale igre, za vse ki mogoče ne igrajo tenisa) ali vam vse uredimo mi. Piknik prostora vam v primeru, da koristite vsaj eno našo ponudbo, posebej ne bomo zaračunali. Pripravljamo vam specialitete na žaru in jedi po dogovoru, lahko naročite tudi catering. V pomoč vam bomo tudi, če se boste odpravili po kateri od pešpoti, do naših izjemnih kulturnih znamenitosti, peš ali s kolesi. Vabljeni!

 

skupaj-piknik

UČENJE TENISA, TEČAJI TENISA:

V primeru da ste začetnik vam priskrbimo trenerja tenisa, ki lahko uči samo vas (individualno), v paru ali celo vašo družbo. To je priporočljivo tudi zato, da imate kasneje partnerja za tenis. Lahko se pridružite teniškim tečajem, s katerimi bomo pričeli takoj v začetku sezone. Prijave že sprejemamo na tel. številkah ali e-pošti. Za osnovnošolce organiziramo teniško šolo. Teniško šolo sofinancira Občina Velike Lašče.

ODBOJKA NA MIVKI , BADMINTON

V mesecu maju bo pripravljeno igrišče za odbojko na mivki. Pri nas lahko igrate tudi badminton. Izposojamo loparje in žogice.


LOKAL

V prijetnem okolju, tako znotraj lokala, kot na vrtu ki je v drevesni senci ob potoku, bomo poskrbeli za vaše dobro počutje. Prijazno osebje vam bo pomagalo pri vaših željah. Pri nas so zelo dobrodošli otroci, zanje imamo igrala, gugalnice in prostor za igranje. Tudi vaši štirinožni ljubljenčki se bodo odlično počutili, na voljo imajo ogromno prostora za tekanje in raziskovanje. K nam pridete lahko tudi samo parkirat, se naprej odpeljete na kolesu ali jo mahnete peš po naši čudoviti okolici. Na področju Cereje vam je na voljo FREE WI-FI internet.

CENIK GOSTINSKE PONUDBE klikni

IZLETI V OKOLICO:

Veseli bomo vašega obiska, tudi če boste prišli samo po kakšno informacijo. Smo dobra izhodiščna točka za vaš izlet s kolesom, ali pohod do bližnjih kulturnozgodovinskih znamenitosti, Podsmreka-Stritar, Rašica-Trubar, Retje-Levstik. Po dogovoru vas lahko spremlja tudi vodič. Dali vam bomo koristne informacije, pri nas se lahko ob prihodu nazaj tudi okrepčate (najava vnaprej).